Werken bij Bank ten Cate & Cie

Werk je graag bij een exclusieve private bank? Ben je commercieel en dienstverlenend ingesteld? En ambitieus? Bank ten Cate & Cie is een dynamische, onafhankelijke private bank, gesitueerd aan één van de mooiste grachten van Amsterdam. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1881 staan wij garant voor een sterke cliëntgerichte cultuur en hebben we de ambitie om ook in de 21e eeuw verder te groeien.

Open en direct

Onafhankelijkheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit vraagt van de medewerkers van Bank ten Cate & Cie een professionele houding, zowel binnen de organisatie alsook naar cliënten toe. Praktisch betekent dit dat medewerkers goed binnen een team moeten kunnen opereren en commercieel slagvaardig zijn. De sfeer is open en direct en de organisatie kent een platte structuur. Hierdoor is de top van de bank direct aanspreekbaar en staan we open voor ideeën over bijvoorbeeld strategie en beleid. Private bankers van Bank ten Cate & Cie kunnen vanuit huis werken, maar kunnen ook terecht op een van de flexplekken in het kantoor aan de Herengracht.

Vacature

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, daadkrachtige Private Bankers om onze organisatie te versterken. Voor de zelfstandige en uitdagende functie van Private Banker nodigen wij (sr) Private Bankers uit te reageren. Voor deze functie is het kunnen opbouwen van een eigen cliëntenbestand zeer belangrijk. Vervolgens blijft hij of zij voor die cliënten de aanspreekpersoon. Het hebben van een goed en loyaal netwerk is dus van groot belang. Een Private Banker is naast deskundig op financieel gebied, commercieel, assertief en zeer cliëntgericht. De Private Banker is er immers voor de cliënt en niet andersom.

Herkent u zich in deze beschrijving? Stuur dan een reactie met uitgebreid curriculum vitae naar: 

Bank ten Cate & Cie N.V.
T.a.v. Directie
Postbus 3960
1001 AT Amsterdam
Telefoon: 020 – 3445321
E-mail: directie@banktencate.nl

 Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande wordt niet op prijs gesteld.